Kuraattoreiden tiedote

Nivalan Jedun kuraattoreina toimivat Maarit Yppärilä puh 040 318 5043 ja Pentti Miettinen puh 040 351 9960. Meidät tavoittaa myös Wilma-viestillä tai sähköpostilla [email protected]

Hei,

Nivalan Jedun kuraattoreina toimivat Maarit Yppärilä puh 040 318 5043 ja Pentti Miettinen puh 040 351 9960. Meidät tavoittaa myös Wilma-viestillä tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pohde.fi 

Kuraattoreiden työhuoneet sijaitsevat I-rakennuksessa. Maarit on paikalla oppilaitoksella pääsääntöisesti ma-pe klo 8–16 ja Pentti ma-ti klo 8–16.

Pentti vastaa pääsääntöisesti seuraavista aloista; Auto, lvi, rakennus ja sisustusrakennus.

Maarit taas; metalli, muoti, logistiikka, maarakennus, catering, parturi-kampaaja, kosmetologi, sähkö, tieto- ja viestintätekniikka, tuva.

 

Kuraattorin tehtävänä on toimia yhteistyössä yksittäisen opiskelijan, opiskelijaryhmien, huoltajien sekä oppilaitoksen henkilöstön kanssa tavoitteena opiskelijoiden ja oppilaitosyhteisön hyvinvointi sekä opiskeluarjen sujuminen. Kuraattori toimii osana sekä yksilöllistä että yhteisöllistä opiskelijahuoltoa.

Kuraattorin puoleen voi kääntyä esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Opiskelija itse voi ottaa yhteyttä, mutta myös opettajat, vanhemmat tai muu taho voivat ehdottaa ja ohjata yksittäistä opiskelijaa keskustelemaan kuraattorin kanssa.

Yhteistyö on luottamuksellista keskustelua, ohjausta ja neuvontaa esim. erilaisia toiminnallisia menetelmiä hyväksi käyttäen. Tarvittaessa ohjaamme opiskelijan / perheen muiden palveluiden ja tukien piiriin sekä toimimme sovitusti yhteistyössä näiden verkostojen kanssa.

Ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä pienemmässäkin mieltä askarruttavassa asiassa.

Yhteistyöterveisin

Kuraattorit Maarit ja Pentti