Kutsu Centrian avoimen amk:n opintojen suunnittelutilaisuuteen

Halusitko opiskella korkeakoulututkinnon suoraan Siikalatvalta käsin?

Entä haluaisitko työllistyä heti lukiosta tai amiksesta valmistumisen jälkeen paikalliseen yritykseen, sekä samalla hankkia korkeakoulututkinnon?

Jos vastaus vähintäänkin ensimmäiseen kysymykseen on kyllä, jatka lukemista.

17.3. klo 17:00 Siikalatvan kunta, Centria ammattikorkeakoulu ja Koulutuskeskus JEDU järjestävät yhteistyössä tapahtuman Piippolassa, jonka tarkoituksena on tuoda kiinnostuneille tietoa seuraavista asioista:

    - Miten voin opiskella korkeakoulututkinnon ja jäädä asumaan Siikalatvalle toiselta asteelta päästyäni?

    - Mitä jos en saa korkeakoulujen yhteishaussa koulupaikkaa?

    - Miten voisin tienata rahaa jo nyt ja saada korkeakoulututkinnon samalla?

Modernit sekä joustavat Centrian tarjoamat monimuotokoulutukset mahdollistavat opinnot niin, että pääosa opinnoista on mahdollista tehdä esimerkiksi kotoa tai mikäli useita opiskelijoita lähtee mukaan, niin jopa yhteisessä ryhmässä Siikalatvalla. Ryhmä tulisi saamaan tukea Centrialta niin, että heidän opinto-ohjaaja käy tapaamassa ryhmää Siikalatvalla.

Selvitämme parhaillaan myös yritysten halukkuutta työllistää korkeakoulutuksesta kiinnostunut henkilö samalla kun nuori aloittaa monimuotoiset korkeakouluopinnot niin, että tulevaisuudessa yrityksen sisällä osaamisen kasvaessa henkilö saa yrityksessä uusia, haastavampia ja paremmin palkattuja tehtäviä.

Samalla tässä tulee myös hyvä uutinen niille, joilla jää tänä vuonna opiskelupaikka saamatta yhteishaussa. Centrian kautta on mahdollista aloittaa avoimet opinnot, joiden kautta oma sisäänpääsy seuraavassa haussa helpottuu ja samalla osa tutkinnosta tulee suoritetuksi etukäteen.

Mikäli sinua kiinnostaisi esimerkiksi sairaanhoitajan, sosionomin tai insinöörin tutkinnot, tule mukaan kuulemaan tarkemmin! Myös muita aloja on mahdollista opiskella Centrian opintotarjonnan mukaan. Paikalla asiantuntijoina henkilökuntaa ja opiskelijaedustus Centrialta, sekä mahdollisuuksien mukaan yrityksiä.

Tapahtuman aika ja paikka: 17.3. klo 17:00, MOTI-tila, Ovi A1, Koulutuskeskus JEDU, Keskustie 29, 92620 Piippola.
Linkki streamia varten: https://meet.lync.com/siikalatva/iikka.jarvenpaa/3YVQLKS0

Lisätietoja antaa:

Iikka Järvenpää
[email protected]


Ystävällisin terveisin,

Iikka Järvenpää

Projektipäällikkö
Siikalatvan kunta
040 526 2083